Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

2566 Aberdeen Avenue

Här skulle jag vilja bo! Om jag hade pengar … Sotheby’s International Realty säljer en fantastisk egendom på 2566 Aberdeen Avenue i Los Angeles, Kalifornien. Huset är byggt 1928 och betingar ett pris av $4,795,000 (drygt 33,5 miljoner kronor).
    Så mycket pengar har jag inte och inte många andra bloggare heller (möjligen Carl B!). Men titta kan man alltid på de fantastiska bilderna från egendomen, 55 stycken. Ögongodis!

Truly one of the finest Mediterranean estates in Los Feliz, north of the boulevard. Originally built in 1928. Set behind gates and up a long private drive this gorgeous villa encompasses almost 5000 sq. ft on a lot size of more than 24,000 sq. ft (per assessor).

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv