Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

"Skywalk" i Grand Canyon II

Skywalk in Grand CanyonI början av januari skrev jag om att man var i färd med att bygga en skywalk, som ska sticka ut 21 meter rakt ut från en klippa i Grand Canyon. Colorado River flyter fram 1220 meter rakt under, inget för den som har anlag för svindel alltså.
    Nu rapporterar Arizona Central att skywalken är klar att rulla ut över branten:

The Hualapai Tribe is rolling out its Grand Canyon Skywalk, a cantilever-shaped walkway that will allow you to see straight down to the canyon’s floor 4,000 feet below as you walk on its glass floor. Ticket is $25 per person and the attraction is scheduled to be open March 28, 2007.

Skywalken har en egen hemsida också — Grand Canyon Skywalk, the Glass Bridge at Grand Canyon.

Foto: Robert Bravo Jr. / Hualapai Tribe.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv