Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Med eller utan peruk

Det är märkligt det här med hår — hår på huvudet alltså. Jag var och klippte mig hos min trevliga frisör(ska) häromdagen och vi brukar skoja om att mitt hår växer snabbt som ogräs. Och det är jag stolt över, håret har idag stor betydelse …
    Att klippa/raka bort allt hår har jag svårt att förstå. Men Britney Spears gjorde det nyligen. Likaså en polackskånsk bloggare (fast där tvivlar jag!).
    Att en del har sjukdomar och arvsanlag som gör att håravfallet kommer ändå är beklagligt. Många av de som tappar håret ofrivilligt gör allt för att få hår igen, en del lyckas men alltför många förblir kala. Så därför är det tur att det finns peruker i alla tänkbara stilar, åtminstone för de som är relativt unga … Det är svårt att veta vad som är äkta eller oäkta nuförtiden.
    Annars, Britney och Mickey, är futuristiska former, sensuell romantik och minimalism några av de kommande hårtrenderna. Aftonbladet kan guida dig rätt bland vårens frisyrer.

Five Colours in Her Hair.

2 kommentarer to “Med eller utan peruk”

 1. jan säger:

  tack för denna direkt länk till bl.a. 80-tals peruker ! e så tacksam !

 2. Candy säger:

  ,how are you?
  I have seen your company name on internet,I know you also do hair business,so I send you email,hope there is a chance for our business.

  Our factory lies in Qingdao,China,for more than 10 years.we are able to supply you with a vast range of hair products , both human and synthetic hair,such as lacewig, hair pieces,pony tail ,braid ,weave ,hair extension,toupee ,fancy wig ,eyelash, and so on. with high quality and good price. We are specialized in producing hair products , have ad hello vanced equipments and technologies, skilled technicians and designers. We have a good reputation in the world hair market.

  We are likely to cooperate with friends from home and abroad,so contact us freely,email to “dhxsea@hotmail.com”, hope we can create a bright future of hair business.

  We only supply good quality with good price

  Thank you and Best Regards
  Candy

 • Senaste poster

 • Kategorier

 • Arkiv