Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

"Mysig" lya

Det är svårt att tänka sig att bo i en lägenhet på knappt 8 kvadratmeter. Det är ungefär som min hall. Men i London kan man få betala £170,000 (cirka 1,5 miljon kr) för en så minimal lägenhet om den ligger i Londons upmarket Chelsea omtalar BBC News. Och dessutom betala £30,000 extra för att göra den beboelig. För lägenheten är i ett miserabelt skick, enligt mäklaren är den ”otroligt deprimerande”.
    En som läste om utförsäljningen var Simple Simon, som tog det som en designutmaning. Kan en sådan liten lägenhet göras beboelig? Han ritade ett förslag, som han presenterar på Flickr. Bl.a. föreslår han ett ”loft” där man kan inta den välbehövliga nattvilan. Något i stil med vad man gör på vissa japanska hotell. Imponerande lösning, men lite väl trångt tycker jag nog …

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv