Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

"Gud hatar svenskarna"

HOVET KOPPLAR IN jurist mot den amerikanske pastorn Fred Phelps kan man läsa i SvD:s nätupplaga. Att Fred Phelps från Topeka i Kansas hatar Sverige och kungafamiljen är inget nytt, det kunde man läsa redan i början av året, efter tsunamikatastrofen, i bl.a. Aftonblaskan.
    Pastor Fred Phelps är starkt hatisk mot homosexuella och som sagt mot Sverige och svenskarna. Svenskhatet aktualiserades i samband med åtalet mot pingstpastorn Åke Green, som hade hetsat mot homosexuella. Åke Green har tagit avstånd från Phelps uttalanden (vilket blir en ”stjärna” i marginalen).
    Phelps hat mot kungafamiljen är främst riktat mot kungen och prinsessan Madeleine. Hon är ”oanständig” står det på hemsidan, men det är en ganska oskyldigt jämfört med en del andra förolämpningar mot kungafamiljen.
    Sverige är ett land av ”sodomiter, bestialitet och incest” och han är tacksam att så många svenskar omkom i tsunamin.
    Är det inte de ”kristna” som påstår att ”Gud älskar alla människor”? Med det ”kristna kärleksbudskap” som pastor Fred Phelps för ut så undrar man om det inte redan är så att Gud har abdikerat — gett upp för att det aldrig går att få nån ordning på pastorerna.

Länkar:
Wikipedia — Fred Phelps: svenska, engelska
God hates Sweden
Fred Phelps, biografi
Svenska Dagbladet, Aftonbladet.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv