Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Läsning, motion och allsång

Första fruntimret (den här veckan är det tillåtet att använda det ordet), Sara, skvätte ordentligt på morgonen i Västerås. Resten av dagen har det varit uppehåll och stundtals riktigt soligt. Men bortsett från en timmes motion har det mest blivit läsning, håller just på att avsluta Salman Rushdies bok Ursinne (2002), som jag hittade på Akademibokhandeln för 40 bagis — lagerrensning. Har också varit på biblioteket och laddat upp för kommande regniga dagar. Så nu kan fruntimren få skvätta bäst de vill …

Har nu precis sett kvällens tv-sändning Allsång på Skansen — det är helt underbart att det kan locka så många människor till Skansen varje tisdag. Anders Lundin har verkligen axlat Lasse Berghagens roll på ett mycket bra sätt tycker jag. Även om hans sångröst kanske inte riktigt når Lasses.
    19-åriga Caroline Wennergren var kvällens behållning. Ett framtidslöfte med riktig jazzkänsla — hon debuterade i årets Melodifestival med ”A different kind of love”. Henne hör, och ser, jag gärna mer av.
    Nu väntar jag på nästa veckasprogram där artisterna är Håkan Hellström, Mats Paulson samt Rhapsody In Rock med Peter Jöback, Nanne Grönvall, Gunilla Backman, Shirley Clamp och naturligtvis Robert Wells.
    JAG TYCKER ATT allsång på Skansen ÄR BRA!

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv