Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Gateau tortue

Nej, min franska är inte så bra, men jag tycker franska låter så fint och har tagit hjälp av en av alla dessa ”matbloggar” som har poppat upp. Matglad som jag är, och alltid villig att prova något nytt, så är jag flitig besökare hos bl.a. I mitt franska kök. Det var där jag fick idén att göra den här smaskiga Gateau tortue — Sköldpaddstårtan, som inte alls var svår att göra.
    Jag har inte smakat den ännu, det ska jag göra i morgon när jag får besök av min gamla mor. Men jag är säker på att den smakar bra, det gjorde i allafall det lilla som blev kvar i skålen. Jag är en sån där som älskar att ”slicka ur” innan skålen diskas … Men, visst ser den smaskig ut?

Tårtan blev lyckan och också kvällen, med fantastiske Jan Malmsjö i Allsång på Skansen.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv