Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Västerås VATTENDRAG

Ett av sommarens evenemang i Mälarstaden Västerås är Västerås VATTENDRAG. Under perioden 15—18 juni kommer en massa fina artister till Mälarstaden, kolla bara.
    Vattendraget inleds med ett karnevalståg som går från Villagescenen utefter Mälarens strand till Mälarscenen, där invigningstalet hålls. Sedan är det full rulle i dagarna fyra! Programmet skäms sannerligen inte för sig.
    Som det ser ut just nu så verkar det som om vädrets makter kommer att visa sig från sina bästa sidor (peppar, peppar, ta i …).
    Välkommen till Mälarstaden, en av Sveriges äldsta städer — Västra Aros är ursprunget till stadens namn. Aros betyder åmynning, och det är området runt där Svartån mynnar ut i Mälaren som VATTENDRAGET hålls — på land och vatten.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv