Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Susnets besöksräknare

Jag har haft en besöksräknare hos Susnet.se, som under den senaste tiden blivit segare och segare. (Kolla gärna genom att klicka på länken!) Jag har varit väldigt irriterad i några veckor över att det tar så lång tid innan susneträknaren svarar — det kan ta minuter ibland. På susnets hemsida har man beklagat störningarna med en överbelastad server och att man ska installera en ny server. Men tiden går och när besökare också börjar påpeka svarstiderna, då måste man göra något.
    I går skickade jag ett mail till susnet — och där kan jag lova att dom var snabba att svara — och fick som svar:

Hej!
Jag är medveten om problemet och det är därför vi investerat i en ny server som susnet flyttar till senast på fredag denna vecka och då kommer det gå snabbt igen.
MVH Susanne

Att vänta på susnets nya server är lite osäkert och säkert blir det en massa inkörningsproblem med servern … Därför har jag redan ”tagit min Mats ur skolan” och installerat en räknare från StatCounter. Och därmed hoppas jag att svarstiderna ska bli mer normala.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv