Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

Perfekt lösning för oss djur

Undrar om inte en insändare i dagens VLT har funnit den optimala lösningen på förhållandet mellan kvinnor och oss djur. Med positivt sinnelag insåg han genast fördelarna med Ireen von Wachenfeldts klassificering, den kan om man hanterar den rätt lösa vårdkrisen i Västmanland, kanske i hela landet.

En överflyttning av oss karlar från human- till djursjukvården faller sig naturlig och bör snabbt korta vårdköerna. Vi får självklart välja familjeveterinär vid Regiondjursjukhuset i Strömsholm, som har betydligt kortare väntetider än Centrallasarettet i Västerås. Som i sin tur får ta hand om den egentliga mänskligheten, kvinnorna. Som också således gynnas av reformen.

Skulle förändringen bli för dyr för oss djur föreslår han en försäkring hos Agria. Då får vi råd att åka djurambulans. För fotvård använder vi oss naturligtvis av hovslagaren.

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv