Hovbergs blogg

Just another WordPress weblog
Subscribe

My number one

Det känns som det blev en svensk som segrade trots att Las Vegas inte lyckades leva upp till sitt rykte. Göteborgskan Helena Paparizou tog hem segern med den äran tycker jag. Så jag säger: Rätt låt vann! Men musiksmak är som bake… Nåja, det ska vi inte diskutera. Var och en får vara salig på sitt sätt.
    Kymigt av norrmännen att bara ge Sverige 1 poäng när vi gav dem 8. Av danskarna fick vi i alla fall 7 poäng, men även där var vi svenskar generösare och gav Danmark 10. Och stackars Martin han hamnade på 19:e plats. (Jag har inte sagt vad var det jag sa.)
    Det var faktiskt en riktigt trevlig underhållning, även om det blev lite segt, nästan tre och en halv timme. Men jag tror att ukrainarna behövde det här för att känna att de hör hemma i Europa. Speciellt efter den senaste tidens demonstrationer för demokrati.
    — Sverige känns mest som hemma fortfarande, sa Helena i en intervju. Så grattis Helena och välkommen hem till Sverige!

Kommentarer är avstängda.

  • Senaste poster

  • Kategorier

  • Arkiv